SEO optimalisatie Breda - Leonard Marketing & Communicatie
283
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-283,,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

SEO

Word je gevonden?

Hoe goed je Customer Journey ook is en hoe mooi je website er ook uitziet, je website moet gevonden worden. Want als de bezoekersaantallen op de juiste webpagina’s achterblijven, is het lastig om je online doelstellingen te behalen.

SEO optimalisatie

SEO (Search Engine Optimalization) zorgt voor een goede vindbaarheid van je website in de zoekmachines. Via voldoende waardevolle content voor je websitebezoekers op je pagina’s organisch (niet betaald) eindig je hoog op de resultatenpagina’s van de zoekmachines.

Een goede vindbaarheid van je website is te optimaliseren door de synergie van een duidelijke content (SEO), SEA (link) en social media(link). SEO is een lange termijn proces, de eerste resultaten zijn over het algemeen zichtbaar na zo’n 3 tot 6 maanden.

Zoekmachine optimalisatie

Wat houdt zoekmachine optimalisatie in?

Helder

De teksten op je website zijn helder en duidelijk voor zowel de zoekmachine als voor de bezoeker van de website.

Techniek

De techniek van de website is ‘zoekmachinevriendelijk’.

Titels

De titels van je pagina’s op de website zijn relevant voor de bezoeker en relevant voor de inhoud van de pagina.

Content

De website krijgt regelmatig waardevolle actuele content.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Maak vrijblijvend een afspraak met Leonard en kijk met ons naar de mogelijkheden.